Meral Akşener'den Instagram'dan gelen sorulara samimi yanıtlar. Aşktan siyasete birçok soru geldi – YeniÇağ
Olsa da yesek dediğiniz yemek hangisi: Domatesli pilav. Çok da güzel yaparım
Cilt bakımı yaptırıyor musunuz? Yüzünüze uyguladığınız bir krem var mı: Evet yaptırıyorum. Yaşıma uygun krem kullanıyorum.
Olmazsa olmaz dediğiniz makyaj malzemesi hangisi: Fondoten
Başkanım Kırklareli’nden koordinatörümüz Kürşat Başkan ile il başkanı konuşmuyor bu konu acil: Yarın Kırklareli’ndeyim. Hallederiz.
AK Parti ile ittifak yapar mısınız? Ona göre oy vereceğim: Yapmam, ona göre oy ver.
En son hangi filmi izlediniz: Sinemaya gidemiyorum ama Netflix’te The Gray Man diye bir filmi izledim tavsiye ederim.
Burcunuz ve yükselen burcunuz nedir: Yengeç, yükselenim de yay.
Kombinlerinizi kendiniz mi yapıyorsunuz: Kendim seçiyorum, diktiriyorum. Dolayısıyla daha formal bir giyim tarzım var.
Gönlünüzden geçen 13. Cumhurbaşkanı kimdir efendim: Siz şimdi sayın Erdoğan’ın sinirini niye bozuyorsunuz?
Meral Akşener Başbakan olunca yapacağı ilk icraat: İstanbul Sözleşmesi’ni imzalamak olacak.
Meral abla Suriyelileri n’olur vatanlarına gönder: Olur, göndereceğiz.
Eşinizle nasıl tanıştınız: İkimiz de 18 yaşındaydık, komşuyduk bitişik evlerde oturuyorduk yazlıkta. Öyle tanıştık
Böyle her şehri gezmeye devam edecek misiniz: Her şehri gezdik ikinci kere her şehri gezmeye devam edeceğiz.
Başkanım insanlar yokluk içinde değil varlık içinde yaşayabilecek mi: Elbette. Hırsızlığı engelleyeceğiz, israfı engelleyeceğiz, çalmayacağız, çaldırmayacağız ve varlık içinde yaşayacağız.
N’olur bizi bu iktidardan kurtarın: Baş üstüne
Üzerinizdeki gömlek çok güzelmiş, hangi marka: Gömleklerimi genç bir girişimci kadın dikiyor. Dolayısıyla onun marifeti.
Kahve mi çay mı: Kahve ama gerçi bu arada kocamın demlediği çay muhteşemdir. Bugün demlemedi.
Bu kadar enerjiyi nerden buluyorsunuz: İnancımdan buluyorum çünkü bu ülkeden aldım sizin için geri ödemeye çalışıyorum.
Gelininizle nasıl anlaşıyorsunuz: Gelinim demesek kızım desek? Çok iyi anlaşıyoruz.
Ne olur bu adam gitsin artık: Merak etme gidecek.
Aşk acısına da tavsiyeniz var mı başkanım: Yemek yemek, tatlı yemek.
Sinirlendiğiniz de ya da gerildiğiniz de ne yaparsınız: Şarkı söylerim.
Gençleri umutlandırmak için bir cümle kursanız bu ne olurdu: Az kaldı
Linkler |